Uniunea Europeana
Guvernul Romaniei
Intrumente Structurale 2014-2020

Competitivi împreună

Clarity Solutions este o firmă specializată în domeniul consultantei în management, având o bogată experientă în ceea ce privește accesarea și administrarea fondurilor europene.

Clarity Solutions are capacitatea de a răspunde provocărilor asociate proiectelor finantate din fonduri nerambursabile, prin intermediul echipei experimentate si dinamice pe care o pune la dispozitie.

Clarity Solutions reuneste o echipă de profesioniști cu o bogată experientă practică și cunostinte aprofundate, atât tehnice cât si comerciale. Angajatii firmei detin o vastă experientă în ceea ce privește asistenta tehnică și financiară acordată pentru proiecte finantate prin PODCA, POS CCE/ POC, POR și PNDR, precum si certificări în domenii precum accesarea fondurilor europene, achizitii sau management de proiect. Experienta profesională a angajatilor este demonstrată prin functiile detinute în structurile de conducere si evaluare ale organizatiilor care administrează fonduri structurale, fonduri PHARE, dar si prin coordonarea acestora.

Aceste avantaje specifice permit companiei Clarity Solutions să realizeze planificarea si implementarea eficienta a oricărui tip de proiect, asigurând disponibilitatea unui personal experimentat si know-how.

Clarity Solutions este constientă de fapul că singura cale spre progres este calitatea. Prin urmare, acordă o atentie deosebită acestui aspect, depăsind solicitările clientilor prin serviciile oferite cu înalt profesionalism, de către o echipă de experti.